TEENAGE BOOK

Teenage book

Teenage book

Blog Article



فواید داستان برای کودک و نوجوان:
تمام داستان ها ، چه داستان های کودکانه چه داستان های بزرگسال همه با موضوع های مشخص و در مکان معلوم شکل گرفته است.
انسان از همان اول داستان ها را به صورت شفاهی بیان می کرده و به نسل های بعد نیز منتقل کرده است.
تاثیر قصه گویی بر زندگی و آینده ی کودک یک امر مشخص و معلوم است به طوری که بسیاری از کارشناسان برای برخورد با کودک عصبی و لجباز روش قصه درمانی را پیشنهاد می دهند.
وقتی راوی یک قصه خوب را بیان کند به شنونده این امکان را می دهد که تخیل پردازی کند و حس قصه پردازی او تحریک می شود. نمایش عروسکی، موسیقی و شعر می تواند به صورت قصه انجام شود.
تعریف کردن داستان ها برای کودک باعث می شود که او دنیای اطرافش را بشناسد و تخیلات قوی و خوبی داشته باشد به همین دلیل بسیار از روان شناسان تربیتی این باور را دارند که می توان آموزش دادن مسائل های مختلف به شکل قصه ، در رشد اخلاقی و روانی آن ها تاثیر داشته باشد.

داستان برای کودک

داستان برای کودکان:
کودکان عاشق گوش دادن به داستان هستند. وقتی وقت کافی را برای داستان سرایی با آنها اختصاص می دهید، دانشی را القا می کنید که آنها می توانند در آینده با خودشون حمل کنند. داستان هایی با شخصیت هایی که می توانند درس های آنها را تقلید کنند یا داستان هایی با پیام های معنادار به آنها بگویید.
وقت گذاشتن برای انجام این کار درس های ارزشمندی را به کودکان می دهند و به آنها کمک می کند تا مهربانی، محبت، صداقت، دوستی و موارد دیگر بیاموزند.

داستان نوجوان :
دوره ی نوجوانی دوران سختی برای نوجوان و والدینش محسوب می‌شود و این‌گونه تعارض‌ها و اختلافات بسیاری میان اعضای خانواده پیش می‌آید. نوشتن برای نوجوانان بسیار سخت است؛ چرا که رمان‌های نوجوانانه باید مناسب حال و هوای آن‌ها باشد و دغدغه‌های آن‌ها را منعکس کند. امروزه کتاب‌های نوجوان بسیاری وجود دارند که در این زمینه موفق عمل کرده‌اند و به عنوان کتاب نوجوان دخترانه، کتاب‌های علمی برای نوجوانان، رمان نوجوانان، دانلود کتاب ماجراجویی برای نوجوانان و... شناخته می‌شوند. از طرف دیگر، آثار بسیاری وجود دارد که تحت عنوان کتاب‌هایی که نوجوانان باید بخوانند از آن‌ها یاد می‌شود.

فواید خواندن کتاب برای کودکان و نوجوانان به تفضیل:
دانش هایی هایی را به کودک شما اضافه می کند:
کودکان عاشق گوش دادن به داستان هستند. وقتی وقت کافی را برای داستان سرایی با آنها اختصاص می دهید، دانشی را القا می کنید که آنها می توانند در آینده با خودشون حمل کنند. داستان هایی با شخصیت هایی که می توانند درس های آنها را تقلید کنند یا داستان هایی با پیام های معنادار به آنها بگویید.

وقت گذاشتن برای انجام این کار درس های ارزشمندی را به کودکان می دهند و به آنها کمک می کند تا مهربانی، محبت، صداقت، دوستی و موارد دیگر بیاموزند.



مهارت شنیداری آنها را تقویت می کند:
جلب کردن توجه کودک برای مدت طولانی همیشه آسان نیست. بسیاری از بچه ها بسیار سخت برای زمان طولانی روی چیزی تمرکز می کنند. آنها یا به لب می نشینند و بیشتر صحبت می کنند یا ذهنشان به جای دیگری سرگردان می شود. با این حال، انجام داستان گویی با کودکان باعث می شود مهارت های شنوایی آن تقویت شود. این کار باعث می شود تا آنها توجه بیشتری بکنند و یاد می گیرند که چگونه تمرکز خود را روی یک موضوع زیاد کنند.

حافظه آنها را تقویت می کند:

قصه گویی راهی عالی برای تقویت حافظه کودک شماست.
وقتی داستانی را برای آنها می خوانید، می توانید از آنها بخواهید تا برخی از جزئیات را تعریف کنند یا به خاطر بیاورند یا موضوع آن را برسی کند. از آنها سوال بپرسید و ببینید چقدر از اطلاعات را حفظ کرده اند یا به مطالب بیشتر خاطر دارند.

یادگیری را آسان تر می کند:

گفتن داستان برای کودکان پلی برای یادگیری حرفه ایی تر است. این یک راه عالی برای آماده سازی آنها برای رفتن به مدرسه است. یادگیری را آسان تر و طبیعی می کند. همانطور که در بالا ذکر شد، داستان سرایی به افزایش تمرکز و تمرکز کودک کمک می کند که در شروع مدرسه بسیار مهم است.

مهارت های اجتماعی را بهبود می بخشد:

از طریق قصه‌گویی، کودکان یاد می‌گیرند که چگونه توجه کنند و به طور فعال به کسی که صحبت می کند گوش دهند. آنها یاد می گیرند که وقتی به صحبت های دیگران گوش می دهند صبورتر باشند.
قصه گویی می تواند به بچه های جوان چیزهای زیادی در مورد دنیا و زندگی بیاموزد. این به آنها فرصت های زیادی برای یادگیری ایده های فوق العاده و چیزهایی می دهد که قبلاً هرگز با آنها برخورد نکرده بودند. با توجه به این مزایا، والدین همه دلایلی را دارند که زمان کافی را برای داستان گویی با فرزندان خود صرف کنند.

معرفی سه کتاب کودک و نوجوان:


معرفی کتاب تابستان با جسپر
این کتاب داستان دختری به نام لیا است که احساس می‌کند خودش را گم‌ کرده است، سال قبل برای او اتفاقی پیش آمد و بعد از آن لیا نتوانست زندگی‌اش را تغییر دهد، همه از او فاصله گرفته‌اند و او تنها مانده است. تا اینکه او با جسپر آشنا می‌شود. او هم مانند لیا خودش را گم کرده است.
لیا و جسپر با هم دوست می‌شوند و تابستان متفاوتی را می‌گذرانند زیرا جسپر کمی جادویی است. آیا این دوستی می‌تواند زندگی‌شان را تغییر دهد.

قصه های خوب

معرفی کتاب قصه های خوب برای بچه های خوب دوره 8 جلدی:
هرچند از مرحوم آذریزدی کتب فراوانی بجا مانده اما شاید بتوان گفت مهمترین و مشهور ترین کتاب ایشان دوره 8 جلدی “قصه های خوب برای بچه های خوب” است که بسیاری از کودکان و نوجوانان دیروز و امروز با آن آشنا و مانوس هستند. در ادامه معرفی اجمالی این هشت جلد کتاب می پردازیم:
قصه های کلیله و دمنه: این کتاب جلد اول از مجموعه قصه های خوب برای بچه های خوب است که دارای 25 داستان از قصه های کلیله و دمنه می باشد. کلیله و دمنه کتاب بسیار معروفی است که اصل آن تقریبا در حدود دو هزار سال پیش به زبان هندی نگارش یافته است. این کتاب مربوط به گروه سنی پایان دبستان و دوره راهنمایی می باشد.
قصه های مرزبان نامه: بیست و یک قصه از قصه های خیلی خوب کتاب مرزبان نامه انتخاب و بازنویسی شده اند که از میان آن ها می توان به چند تا از بهترین های آن اشاره کرد: «آواز بزغاله»، «پیاده و سوار»، «شغال خرسوار»، «مرغ آتش خوار»، «روباه و خروس» و «الاغ سواددار».
قصه های سندبادنامه و قابوسنامه: جلد سوم از محموعه قصه های خوب برای بچه های خوب شامل 13 داستان از سند باد نامه و 2 داستان از قابوسنامه می باشد. قابوسنامه و سند باد نامه دارای انشا قدیمی و بسیار دشوار می باشند که نویسنده سعی کرده این داستان ها را در قالب ساده بیان کند.
قصه های مثنوی: این کتاب برای گروه سنی «ج» (چهارم و پنجم دبستان) و «د» (دوره ی راهنمایی) و شامل 24 داستان کامل و مجزا، برگرفته از حکایت های شیرین و آموزنده ی «مثنوی مولوی» است.داستان ها چنان ساده و شیرین نوشته شده اند، که هر چند بار هم که آن ها را خوانده و شنیده باشیم، باز هم از خواندن آن ها بسیار لذت می بریم و می آموزیم.
قصه های قرآن: این کتاب جلد پنجم از مجموعه قصه های خوب برای بچه های خوب می باشد که دارای 18 قصه قرآنی است. این قصه ها بیشتر شامل قصه های پیامبران است.
قصه های شیخ عطار: این کتاب از مجموعه قصه های خوب برای بچه های خوب دارای 21 داستان برگزیده از آثار شیخ عطار است که به بیان ساده و قابل فهم برای کودکان نوشته شده است.
قصه های گلستان و ملستان: این کتاب که جلد هفتم از مجموعه قصه های خوب برای بچه های خوب است، دارای داستان هایی از گلستان سعدی و مجموعه هایی که بعد از گلستان نوشته شده و بسیار شبیه گلستان سعدی می باشد، در بر می گیرد.
قصه های چهارده معصوم: جلد هشتم از مجموعه قصه های خوب برای بچه های خوب شامل قصه هایی از زندگانی چهارده معصوم علیهم السلام می باشد که از کتب مختلفی جمع آوری شده است.

مغازه جادویی

معرفی کتاب مغازه جادویی:
مغازه‌ی جادویی داستان جادوی ذهن است که زندگی ما را متحول می‌سازد…جادویی که جیم از یک پیرزن در مغازه ی جادویی یاد میگیره و زندگیش بعد از اون ، زیر و رو میشه …
اما هیچ جادویی بدون بها نیست و جیم به پیرزن قول می‌ده تا دانشش رو در اختیار بقیه بذاره !همین باعث می‌شه که این کتاب رو بنویسه این کتاب (مغازه جادویی) براساس واقعیته!مغازه جادویی کتابی الهام بخش در مورد جادو و قدرت ذهن، مدیتیشن، قلب و احساسات ماست…

Report this page